Vem tar hand om Dig?

 

Lasergruppen startade 1996 och var då först i södra Sverige med hårborttagning med laser. Det har givit oss ovärdelig erfarenhet på området.

Annette Antonius Blom

Laserterapeut Annette Antonius Blom har 24 års erfarenhet av att arbeta med laser, IPL-behandlingar och hudsjukvård, verksam på Lasergruppen sedan 1995. 

Tidigare har Annette bland annat arbetat på Intensivvårdsavdelning och Infektionsklinik som undersköterska. Är också utbildad medicinsk sekreterare. 

 

Jan Agdell

Jan Agdell har tjänstgjort vid på Slottsstadens läkarhus sedan 1988. Dessförinnan arbetade han i många år vid Hudkliniken, Lunds Universitetssjukhus. Han har på Slottsstadens Läkarhus byggt upp en modern hudmottagning med terapier såsom UVB-behandling, mjukröntgen (s.k. Bucky) samt Photodynamisk terapi (s.k. PDT), av hudtumörer.

Jan är medlem i Sv. dermatologisk förening, Sv. privatdermatologisk förening och är founding member i European Society for Laser Dermatology. Han har mångårig erfarenhet av behandling med en lång rad typer av laser, och tillsammans med Ralf Sundberg var han med om att introducera permanent hårborttagning med laser redan 1996.

Jan Agdell gick i pension våren 2018.